Persbericht Boek

Persbericht

PERSBERICHT
12 november 2018.
Postuum eerbetoon in boekvorm voor Tilburgse kunstenaar.
Zus Betty beschrijft leven en werk werk van Gijs van den Elshout

In het boek De Bosbloem deelt Betty Jansen - van den Elshout haar levenservaring als zus van de overleden kunstenaar Gijs van den Elshout. Een boek waarin je binnen één hoofdstuk heen en weer wordt geslingerd tussen gevoel en chaos. Een boek waarbij je je tranen over de wangen voelt stromen, omdat niemand oog had voor Gijs zijn problemen en dat daarom voor hem de zelfgekozen dood de enige uitweg was.

Expositie en boekpresentatie
Op de zondagen 2, 9,16 en 23 december 2018 worden de werken van Gijs geëxposeerd in de Wandelgangen van het Gemeentehuis; Vrijthof 9 te Hilvarenbeek. U bent dan tevens in de gelegenheid om kunstwerken en het boek aan te kopen.
Voorafgaand aan de officiële opening zal op zondag 2 december 2018 de boekpresentatie plaatsvinden en reikt Betty het eerste exemplaar uit aan haar moeder. Daarnaast zal haar achterneef, Bruno van den Elshout, de auteur interviewen over het boek, de totstandkoming daarvan en uiteraard bespreken zij ook de werken van Gijs van den Elshout. Bruno is zelf ook kunstenaar en bekend van de NEW Horizons.

Opmerkingen

Jac en Jeanne

01.12.2018 11:51

Betty en René,
Wij willen jullie, maar vooral Betty, complimenteren met dit initiatief en zeker voor het schijven van het boek over het leven van Gijs. Heel bijzonder met veel emotionele momenten.

Jan van den elshout

26.11.2018 10:44

Beste Betty,
Bedankt voor de mooie uitnodiging voor de tentoonstelling van Gijs. Heel veel succes met expositie en groeten. Je neef Jan van den Elshout - kunsthandel J. van den Elshout, Den Haag.

Els Dankers

16.11.2018 19:57

Ha lieve Betty ,Gefeliciteerd met de promotie van de uitgave van je eerste boek “De Bosbloem”Respekt Betty voor je inspanning om Gijs postuum te eren .Wij komen op 2 December !Sukses , Els Dankers

Betaal met:Bedankt voor Uw bezoek                              op 

             onze website