groot nieuws

22. aug, 2022

Groot nieuws!!!!!!!

Gijs heeft een eigen wandeling, dwars door hartje Tilburg. Een heuse cultuurroute!!

De route neemt u mee langs diverse monumentale gebouwen, met een korte beschrijving krijgt u informatie, over het pand en wat de connectie van Gijs was met het betreffende gebouw.

Het geeft u een uniek inkijkje in het leven van de kunstenaar Gijs van den Elshout.

Samen met anderen heb ik deze wandeling geschreven en gelopen. Na ca. 8 maanden voorbereiding van o.a.: informatie inwinnen, schrijven, lopen, foto’s maken, wegstrepen en herschrijven is de route af. Eindelijk is het dan zover, de order voor het drukwerk is geplaatst. Een kleine preview van de wandeling is al te zien. Deze unieke cultuurroute van “Gijs van den Elshout, in de voetsporen van een kunstenaar” is alleen via deze site /webshop, te bestellen.

 

Een aantal vrijwilligers hebben deze wandeling nog eens nagelopen en de reacties waren heel positief. Opmerkingen zoals;

”Goh, ik wist niet dat Tilburg zoveel mooie gebouwen had.”

“wat een interessant weetje, ik wist het bestaan er niet van.”

“fijn dat je langs verschillende horeca gelegenheden komt.”

Het boekje is gedrukt en is nu te koop in onze webshop op deze site, of klik op onderstaande link.

Webshop Kunstcollectie Gijs van den Elshout - www.schilderijengijs.nl

24. jul, 2022

Pikant geschommel,

met wapperende rokken.

Kermisverleiding?

21. jun, 2022

Familiebezoek

Onbeweeglijk lezen en

Drinken op afstand

5. mei, 2022

Door een toeval kwamen de eigenaren van Decennia Design in aanraking met Gijs ’werken.

Jaren geleden hield Gijs een expositie in de bioscoop Cinecitta. Wat hij echter verzuimd had; was zijn naam onder de tentoongestelde werken te vermelden. De eigenaren van Decennia Design waren meteen verrukt van zijn werken. Zij hadden, na intensief zoeken, hem gevonden. Toentertijd mochten ze, bij de gratie van Gijs, een werk van hem kopen.

Sinds enkele weken is de collectie van Decennia Design uitgebreid met werken van Gijs. Decennia Design heeft een zeer grote collectie met vintage meubelen, verlichting en woonaccessoires en zochten kunst wat bij deze stijl past. Ga beslist eens kijken en zie hoe de combinatie met deze stijlmeubelen, met de werken van hem een interieur compleet kunnen maken. Veel meubelen maar ook diverse kunstwerken van Gijs zijn daar te koop.

 

www.decenniadesign.nl 

 

10. apr, 2022

Water

Een bron vol kleuren

voor alles en iedereen

met kansen voor groei